Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paddenstoelen-tapenade recept
Paddenstoelen-tapenade recept

Paddenstoelen-tapenade


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Maak de champignons schoon en hak ze niet al te fijn (bijvoorbeeld keukenmachine). Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak op hoog vuur de champignons met de knoflook al omscheppend bruin. Laat het vocht verdampen en sprenkel het citroensap erover. Hak de olijven grof, doe de champignons over in een kom en meng de olijven,basilicum en peterselie erdoor. Voeg al roerende een dun straaltje olijfolie toe tot er een smeuďge spread ontstaat. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paddenstoelen-tapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven