Knoflook-Pickles

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Pel de tenen, dompel de tenen een paar minuten onder in kokend en laat ze dan goed uitlekken.
  2. Schik de kruiden en de knoflooktenen in een mooi glazen potje.
  3. Breng de azijn met zout en en het aan de kook.
  4. Doe er de gemberplakjes bij.
  5. Giet de hete vloeistof over de tenen en sluit de pot af met een goed sluitend deksel.
  6. Als de pickles zijn afgekoeld, kunt u het potje heel lang bewaren in azijn of u moet het afgieten en het bewaren in olie.
  7. Zet geen rauwe teentjes op olie.
  8. Er kunnen schdelijke schimmels vormen.
  9. Wetenswaardigheden over knoflook:
  10. Luizen houden niet van , plant een paar teentjes tussen de rozen om ze luisvrij te houden.
  11. Leg niet in de buurt van levensmiddelen als boter eieren en kaas, dit om te voorkomen dat ze de geur opnemen.
  12. kweken gaat ook heel goed in een pot,zorg er wel voor dat er een goede afwatering is .
  13. Gesneden geurt en smaakt minder sterk dan geperste.Als de groene kern uit het teentje wordt verweiderd is de geur en smaak minder scherp.
  14. hele ongesneden tene mee gekookt in soepen of stoofpotten geven een vleugej aroma al zonder te domineren.
  15. Na een rijke maaltijd kauwen op peterselie mint of kummel zuivert de adem en neemt de geurtjes weg.
  16. Laat eens een flinke bol uitlopen op een hyacintglas of een bierglas met , u kunt royaal knippen van de groene sprieten om de soep omelet of de sla een mild knoflooksmaakje te geven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
786 kcal
39%786 kcal
Vetten
10 g.
14%10 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
124 g.
47%124 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
50 g.
55%50 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Knoflook-Pickles