Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frambozenazijn recept
Frambozenazijn recept

Frambozenazijn


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Leg de frambozen in een stenen kom, voeg een beetje witte wijnazijn toe en kneus de frambozen met de achterkant van een houten lepel. Schenk de rest van de azijn erbij. Schenk de azijn in een schone fles en laat de azijn op een koele donkere plaats 2 weken trekken. Schud de pot af en toe. Zeef de azijn daarna door een doek, breng de azijn aan de kook en laat hem ongeveer 5 minuten sudderen. Laat de azijn afkoelen en schenk hem in schone flessen. Deze azijn is ongeveer 6 maanden houdbaar in de koelkast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit frambozenazijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven