Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
chili olie recept
chili olie recept

chili olie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe een handvol gedroogde kleine chilipepers in een pan en schenk er 4 deciliter zonnebloem- of druivenpitolie op. Verwarm de olie zachtjes en schenk het warme mengsel in een schone fles. Laat de olie afkoelen en sluit de fles goed. Bewaar de olie op een koele donkere plaats. Gebruik een klein beetje van deze pikante olie in oosterse gerechten of bijvoorbeeld druppelsgewijs op pizza’s en crostini’s.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chili olie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven