Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chili knoflook olie recept
Chili knoflook olie recept

Chili knoflook olie


Ingrediënten


9

Bereidingswijze


Olie in een fles/karaf doen,knoflook ontvellen en kneuzen en in grove stukken snijdenen de fles doen samen met de chili. Schudden en laten trekken. Is direct te gebruiken maar je kan ook elke dag schudden en na een paar weken gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chili knoflook olie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chili knoflook olie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 3.3 / 10 in 3 recensies

 • Etenswaren in olie zetten om te conserveren ?? Deze manier van inmaken gaat nooit werken Het materiaal dat in de pot zit gaat gisten En als je het wat langer laat staan zelfs rotten Olie is tota... Lees reactie
  Jaccor gaf dit recept op 30 november 2014 2 uit 5 sterren
 • Olie maken van o.a. knoflook of pepers kan BOTULISME veroorzaken. Je kunt beter kleinere hoeveelheden gebruiken en dit binnen een paar dagen opmaken. (Zie ook de column over dit onderwerp.) (red.)
  Browney gaf dit recept op 29 november 2014 1 uit 5 sterren
 • Volgens verschillende sites kan dit levensgevaarlijk zijn.
  Hansmb gaf dit recept op 27 november 2014 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven