Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Basilicumolie recept
Basilicumolie recept

Basilicumolie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blancheer de blaadjes 10 seconden en spoel af onder koud water. Laat uitlekken, droog af met keukenpapier en doe het met de olie en de peper in de mixer. Draai tot een gladde massa en doe over in een afsluitbare jampot. 3 weken houdbaar in de koelkast.

Allergenen Informatie

Voor dit basilicumolie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven