Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Handmixer
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Was de , schud hem droog en hak zeer fijn.
  2. Klop de en de met de handmixer.
  3. Meng de , een beetje en een snufje .
  4. Roer door het eimengsel.
  5. Roer de erdoorheen.
  6. Laat het beslag 20 minuten rusten.
    Halveer de plakken ontbijtspek en bak ze krokant in een droge pan.
    Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  7. Zet de pan apart.
    Was de en snijd de houtachtige uiteinden er ruim af.
  8. Schil de witte .
  9. Bereid de hollandaisesaus en houd hem warm.
    Kook de witte afhankelijk van de dikte, afgedekt circa 15 minuten.
  10. Kook de groene circa 8 minuten mee.
    Roer het door het beslag.
  11. Verhit de portiegewijs in de pan met het bakvet van de plakken ontbijtspek.
  12. Wentel de plakken ontbijtspek een voor een in het beslag, laat een beetje uitlekken, en bak het spek goudbruin op middelhoog vuur, draai regelmatig om.
  13. Neem uit de pan en houd warm.
    Laat de uitlekken.
  14. Serveer samen met de hollandaisesaus, de verschillende vleeswaren en het gebakken spek.
    Garneer met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en bacon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
708 kcal
35%2832 kcal
Vetten
21 g.
30%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
48 g.
18%192 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aspergeschotel met knapperig spek