Aspergeschotel met ham

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Was de , schil ze en snijd de houtige einden eraf.
  2. Laat de in een klein laagje kokend water met wat en 10-12 minuten garen met het deksel op de pan.
  3. Kook de volgens aanwijzingen op de verpakking en voeg eventueel wat toe.
  4. Giet de af, laat er koud water over lopen en laat de pasta vervolgens goed uitlekken.
  5. Haal de uit de pan en laat ze goed uitlekken.
  6. Leg de pasta en de naast elkaar in een ingevettte ovenschaal.
  7. Rasp de , houd 1/3 deel apart en roer de rest door de en de melk.
  8. Breng op smaak met en .
  9. Giet het eimengsel gelijkmatig over de , de en de .
  10. Bestrooi met de overgebleven .
  11. Laat de ovenschotel in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
  12. in ca 40-45 minuten goudbruin bakken.
  13. Dek de schotel, indien nodig, tegen het einde van de gaartijd af.
  14. Garneer met de .
25
25
25

Variaties op Aspergeschotel met ham

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Aspergeschotel met ham
VariatieAantalGang
Aspergeschotel met ham en tagliatelle1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, parmezaanse kaas, magere melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, parmezaanse kaas, magere melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
397 kcal
19%1588 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
41 g.
15%164 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aspergeschotel met ham