Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was de , schil ze en snijd de houtige uiteinden ruim af.
  2. Pel en snipper de .
  3. Maak de schoon en snijd ze in plakjes.
  4. Dep het vlees droog en snijd het in 4 plakken (of laat de slager dit doen).
  5. Kook de in ruim water met met deksel op de pan.
  6. Als de koken dan het vuur laag en 8-10 minuten zachtjes doorkoken.
  7. Zet het vuur uit en laat ze 20 minuten nagaren.
  8. Neem de uit de pan en houd ze warm.
  9. Bewaar het kookvocht.
  10. Verhit 2 eetlepels in een grote pan.
  11. Bak hierin de al roerende krachtig aan.
  12. Bak de kort mee.
  13. Breng op smaak met en .
  14. Bestuif met de en bak kort mee.
  15. Roer 250 milliliter aspergevocht en de er doorheen.
  16. Breng aan de kook en laat ca. 5 minuten koken Bak de in 2 eetlepels aan iedere kant 2-3 minuten (je kunt de ook kant en klaar bij de slager kopen).
  17. Breng op smaak met .
  18. Was de peterselie en hak (op een klein beetje na, voor garnering) fijn.
  19. Roer de peterselie door de champignonroomsaus.
  20. Dien op en garneer met de peterselie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
42 kcal
2%168 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Asperges met casselerrib en champignons
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • groentegerechten
  • Asperges met casselerrib en champignons