Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Deegroller
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Met koele hand , , , , helft van het en mespunt zout mengen tot soepel deeg.
    1/3 van deeg in plasticfolie verpakken en in koelkast 30 min.
  2. laten opstijven.
    Rest van deeg in ingevette springvorm uitdrukken en vorm afgedekt met plasticfolie 20 min.
  3. in koelkast zetten.
    Oven voorverwarmen op 200 °C.
    Appel met , en door elkaar roeren/omscheppen.
  4. in zakje doen en met deegroller tot kruim rollen, dit kruim over de deegbodem verdelen.
    Vervolgens het erboven verkruimelen en het appelmengsel erover verdelen.
  5. Dan de rest van deeg op met bestoven werkvlak uitrollen en in repen snijden.
  6. Repen in vlechtvorm op appelvulling leggen en randen aandrukken.
  7. Deegrepen en randen bestrijken met rest van losgeklopt .
  8. Taart vervolgens in midden van oven in circa 1 uur goudbruin bakken, eventueel laatste 15 min.
  9. taart met aluminiumfolie bedekken (om te voorkomen dat hij te donker wordt).
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelschaafsel en amandelspijs is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
taart
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
3510 kcal
175%3510 kcal
Vetten
248 g.
355%248 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
432 g.
166%432 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
7 g.
8%7 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appel- en amandeltaart