Apfelstrudeltaartjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Schil de , verwijder de klokhuizen en snijd ze in blokjes.
  2. Meng het erdoor.
  3. Laat de in een pan karameliseren.
  4. Blus af met het en laat zachtjes koken totdat de karamel loslaat.
  5. Voeg de en de toe en breng aan de kook.
  6. Roer de glad met 2 eetlepels water.
  7. Bind hiermee de appelcompote.
  8. Laat afkoelen.
  9. Laat het deeg in de verpakking ca. 10 minuten op kamertemperatuur rusten en smelt ondertussen de .
  10. Vet 8 vormpjes van een muffinblik in.
  11. Rol het eventueel een beetje uit en verdeel de stukken zo over de muffinvormpjes dat er aan de bovenkant wat uitsteekt.
  12. Bestrijk het deeg met vloeibare .
  13. Doe in elk vormpje 1 eetlepel appelcompote, leg de uitstekende delen van het er overheen en druk of draai ze dicht.
  14. Bestrijk ze nogmaals met de vloeibare .
  15. Bak de taartjes 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C..
  16. Serveer de overgebleven appelcompote erbij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en maizena
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
18 kcal
0%144 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Apfelstrudeltaartjes