Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadslee

Bereidingswijze

  1. Snijd de staart, de oren, de poten in regelmatige stukken en bak ze aan in .
  2. Doe hetzelfde met de boerenworsten en de spieringkoteletten.
  3. Snijd de , , in blokjes van 1,5 cm bij 6 cm en de rest van de groenten in lange repen van maximaal 6 cm.
  4. Neem een hoge kookpot of een diepe braadslee.
  5. Leg daarin het vlees met de versneden groenten erbovenop.
  6. Voeg de en het kruidentuiltje eraan toe.
  7. Breng aan de kook.
  8. Kruid ondertussen met en .
  9. Snijd het borstspek in blokjes en doe ze samen met de versneden bloemkool in een kookpot.
  10. Zet het deksel op de pot en laat gedurende 2 uren gaar stoven.
  11. Voeg op ongeveer 20 minuten van het einde van het stoofproces de in kwartjes gesneden toe.
  12. Stoof verder gaar, controleer de smaak en kruid eventueel bij.
  13. Bestrooi tenslotte met gehakte .
  14. Serveer de apart.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij en knolselderij
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
52 kcal
2%208 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Antwerpse hutspot
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vlees
  • Antwerpse hutspot