Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Haal de uit het blik en prak het fijn.
  2. Haal wel de graatjes eruit.
  3. Kook 2 eitjes hard, laat ze afkoelen en maak ze heel fijn met een mes.
  4. Snijd de , en fijn en mix de mayonaise, de , , en door de samen met de afgekoelde eitjes.
  5. Lekker met stokbrood of op toast!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in zaanse mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in zaanse mayonaise
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in zaanse mayonaise en kruiden
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in zaanse mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in zaanse mayonaise en kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in zaanse mayonaise
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Annettes zalmsalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies
RESET

@ Marlene ik hou het op een paar eetlepels anders wordt het zo'n dikke blubber massa als je 3 eetlepels gebruikt is dat meer als voldoende M.v.g. Jaccor
jaccor 7 april 2015
Ik heb het recept gemaakt en het is gelukt het was heerlijk en zeker voor herhaling vat baar! Groetjes Marlene
Marlene 4 april 2015
Beste Annette ik heb een vraag voordat ik dit recept ga maken, het lijkt me heerlijk maar er staat Zaanse mayonaise is dat dan een hele tube??? Ik ga er van genieten, groetjes Marlene.
Marlene 30 maart 2015
Beste Annette, je zalmsalade is super. Om het af te maken strooi ik over de salade nog een paar eetlepels zalm (wilde zalm uit blik). eerst natuurlijk heel korrelig maken. Groeten, Hannie
Hannie 20 januari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
60 kcal
3%120 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%22 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Annettes zalmsalade
  • Home
  • Recept
  • Voorgerechten
  • salades
  • Annettes zalmsalade