Andijviestamppot

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Schil de en kook ze ongeveer 20 minuten met een beetje .
    Bak de spekjes krokant, geen boter toevoegen.
    Snijd een krop zeer fijn, ongeveer 400 gram.

    Giet de af als ze gaar zijn.
  2. Stamp ze fijn.
    Kook wat , voeg dit voorzichtig bij de , het moet een romige puree worden.
  3. Eventueel kun je er een bij doen.
    Voeg wat boter of het spekvet doe.
  4. Indien je spekvet gebruikt, dan voorzichtig met toevoegen, eerst proeven of dat nodig is.
    Maak de puree op smaak af met en .
    Roer de er met beetjes tegelijk doorheen.
    Even doorwarmen.
25
25
25

Variaties op Andijviestamppot

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Andijviestamppot
VariatieAantalGang
Andijviestamppot6Stamppotten
Andijviestamppot met zure roomsaus1Stamppotten
Rauwe andijviestamppot met champignons en komijnekaas1Stamppotten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
232 kcal
11%928 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Andijviestamppot