Ananasbavarois

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Week de gelatineblaadjes in het koude .
  2. Snijd de ananasringen in kleine stukjes.
  3. Schenk het in een pannetje en verhit het sap tot het net niet kookt.
  4. Neem de pan van het vuur.
  5. Knijp de gelatineblaadjes goed uit en los deze op in het .
  6. Roer het erdoor en laat het sap afkoelen.
  7. Klop in een kom de met de en de stijf.
  8. Als het sap een beetje afgekoeld en ingedikt is, schep het dan voorzichtig door de .
  9. Schep dan de en de stukjes door de room.
  10. Zet de ananasbavarois in de koelkast en laat het nog opstijven.
25
25
25

Variaties op Ananasbavarois

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Ananasbavarois
VariatieAantalGang
Ananasbavarois1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ananas, suiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Ananasbavarois heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

De ananas bavarois was kei lekker er zat een lekkere smaak aan en super lekker. Ik geef hierbij een 10, super.
Evie Smeets 24 december 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
23 kcal
1%138 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
1%6 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ananasbavarois