Aardbeien gebak
- Herkomst Nederland
 - Categorie Taart en gebak
 - Bereiden
 - Kookboek van fambloem
 - Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Blender
 
Bereidingswijze
- Maal de biscuitjes in de blender fijn en voeg de gesmolten  en  toe. 
Verdeel dit mengsel over 4 bakringen en laat in de koelkast opstijven.
Roer de los. - Klop de  met de  stijf en meng goed met de 
Snijd de doormidden en zet met de snijkant tegen de bakring. - Vul op met het kaas- roommengsel en strijk glad. 
Snijd 4 aarbeien tot een waaiertje en leg op de gebakjes en garneer met een toefje . 
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
        
        Vruchten gebak van de bakplaat450m - 
      
      
      Recept
        
        Flan gebak met eieren445m - 
      
      
      Recept
        
        Vier vierde gebak41u15m - 
      
      
      Recept
        
        Kokos gebak445m - 
      
      
      Recept
        
        Aardbeien-munttaart445m - 
      
      
      Recept
        
        Aardbeien-tompoesjes430m 
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
 - stroop is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
 - suiker en aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - boter en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - boter, roomkaas, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in stroop en suiker
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per taartjes  | Dagelijks Aanbevolen  | Recept Totaal  | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 98 kcal  | 4% | 392 kcal | 
| Vetten | 15 g.  | 21% | 60 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 8 g.  | 3% | 32 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg.  | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg.  | 0% | 0 mg. |