Aardbei-monchoutaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Pan
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en zet ze weg tot gebruik(niet wassen).
  2. Doe de koeken samen met de gesmolten boter in de mixer ,en vermaal dit allemaal tot 1 geheel.
  3. Doe deze in de springvorm die bekleed is met de bakpapier en druk goed aan met een lepel,en zet deze tot gebruik in de koelkast.
    Doe de witte smelten au bain marie.
  4. Week de blaadjes in koud water.
    Doe een klein beetje ongeklopte in een pan en klop de rest van de lobbig met de suiker.
  5. Daarna de op kamertemperatuur 1 voor 1 erdoorheen.
  6. Verwarm het kleine beetje en doe daar 4 geweekte blaadjes bij en roer goed door.
  7. Laat deze een klein beetje afkoelen en doe dan bij de slagroommassa.
  8. Dan kan de gesmolten witte erbij en de in stukjes gesneden en meng dit goed door en doe deze in de springvorm , en zet deze in de koelkast.
    Zet in een theeglas en laat deze een tijdje trekken kan evt ook 2 zakjes.
    Doe deze in een steelpannetje en verwarm deze en doe de 3 gelatineblaadjes erbij en roer door.
    Laat deze afkoelen totdat de gelei hard is geworden en roer deze door.
  9. Smeer deze uit over de taart totdat alles bedekt is en zet tot gebruik 2 a 3 uur in de koelkast.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
  • aardbeien en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
  • roomboter en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter, monchou, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
254 kcal
12%2540 kcal
Vetten
18 g.
25%180 g.
Waarvan verzadigd
3 g.
16%30 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
6%10 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
12%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%200 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
2 mg.
0%20 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardbei-monchoutaart