Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Begin met het opzetten van een pan water voor de .
  2. Ondertussen schil de en snijd je deze eventueel in tweeën of vieren om het koken iets te versnellen.
  3. Wij hebben zelf kleine gebruikt en deze door tweeën gesneden, waardoor de nog maar 10 minuten gekookt hoefde te worden.
  4. Als de aan het koken zijn, snijd je de in vieren.
  5. Vervolgens maak je een ‘dressing’ met de , de , , een beetje verse en een snufje en .
    Meng dit door elkaar en je dressing is klaar.
    Voeg de bij de als deze nog ongeveer 8-10 minuten moeten koken.
  6. Als de en de gaar zijn, giet je de af en snijd je de vervolgens in kleine stukjes.
    Voeg daarna ook de toe en de dressing.
  7. Meng het geheel goed door elkaar en serveer de salade lauwwarm bij de lunch of het avondeten.
    Om dit recept nog wat gezonder te maken, kan je in plaats van ook magere yoghurt gebruiken of halvanaise.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
  • mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Aardappelsalade voor twee personen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Dit recept ziet er heel smakkelijk uit! Ga het morgen meteen maken!
Belgie 22 januari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
179 kcal
8%358 kcal
Vetten
10 g.
15%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardappelsalade voor twee personen
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • aardappelgerechten
  • Aardappelsalade voor twee personen