Aardappelsalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappels in de schil ± 30 min. (hangt af van de grootte van de aardappel, even prikken dus) net niet helemaal gaar.
  2. Maak ondertussen de dressing met 6 eetlepels , 2 eetlepels , een scheut (wel koud!), 5 a 6 scheutjes maggie (geheel naar smaak), 10 scheutjes vloebare en op smaak maken met .
  3. Dit alles goed mengen.
  4. Snipper de en hak de fijn en doe ze in de dressing.
  5. krokant bakken en op servet uit laten lekken (voor de Sonja Bakker fans).
  6. Neem de aardappels van het vuur wanneer deze klaar zijn en laat ze "schrikken" in koud .
  7. Ga de aardappels schillen (hoeven niet helemaal koud te zijn).
  8. Snijd ze vervolgens in plakjes en doe het bij de dressing.
  9. erdoor.
  10. En goed door elkaar mengen. 10 min laten rusten.
  11. En dan smullen maar.
  12. Lekker bij een zonnevis of bij de bbq.
  13. Eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Aardappelsalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Aardappelsalade
VariatieAantalGang
Aardappelsalade27Aardappelgerechten
Duitse Aardappelsalade6Bijgerechten
Aardappelsalade voor buffet2Speciale gelegenheden

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
78 kcal
3%468 kcal
Vetten
2 g.
3%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardappelsalade