Aardappelpanpizza

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was en schil de .
  2. Kook ze hierna.
  3. Als ze klaar zijn, snijd ze dan in kleine stukjes.
  4. Zet ondertussen een grote pan op het vuur en laat er wat margarine of olijfolie in smelten.
  5. Gooi de aardappelstukjes in de pan en prak ze fijn met een vork.
  6. Maak er als het ware een pannenkoek van.
  7. Gebruik om de prut aan elkaar te krijgen.
  8. Zet, als de pannenkoek goed gebonden en gebakken is, (aan beide kanten uiteraard) het vuur onder de pan laag.
  9. Neem de .
  10. Doe ze in een pannetje met water en kook ze, bij voorkeur op ongeveer 4 minuten om ze lekker te krijgen.
  11. Haal ze daarna uit de pan en pel ze.
  12. Snijd de vers gekookte in plakjes en verspreid die op een beetje mooie manier over de pizza.
  13. Neem nu de .
  14. Snijd ze ook in plakjes en verspreid die net zoals de over de pizza.
  15. Maak het geheel af met en eventuele andere /toevoegingen.
  16. Suggesties zijn bijvoorbeeld champignons of ander lekkers voor op een pizza.
  17. U moet de pan met de pizza erin nu afsluiten met een deksel en een klein tijdje laten sudderen.
  18. Let er goed op dat de onderkant ondertussen niet verbrand.
  19. Als de pizza helemaal klaar is, kunt u hem opdienen.
  20. Smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in ketchup
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
110 kcal
5%440 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardappelpanpizza