Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Schil de en snijd ze doormidden.
  2. Kook ze in een pan met weinig water en wat in 20 minuten beetgaar.
  3. Giet ze af en stoom ze een paar minuten goed droog op een laag vuur zonder deksel op de pan.
  4. Laat ze afkoelen en snijd ze in plakken.
    Klop de los met de , , het en en peper
    Smelt de helft van de in een koekenpan met anti-aanbaklaag en fruit de ui 3-5 minuten op een lag vuur.
  5. Doe de suiker en azijn erbij en roer tot de suiker opgelost is.
  6. Doe oven in een kommetje en was de pan af.
    Smelt de rest van de in de koekenpan.
  7. Verdeel de plakjes aardappel over de bodem van de pan en daarover de uiringen die je hebt gebakken.
    Giet het eimengsel erover, zet het vuur laag en bak de frittata 15-20 minuten, of tot de onderkant bruin is.
    Gebruik eventueel een vlamverdeler.
  8. Doe een deksel op de pan om de bovenkant helemaal te laten stollen.
    Schuif de frittata uit de pan op een bord en snijd in stukjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
143 kcal
7%1144 kcal
Vetten
11 g.
16%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardappelfrittata  met balsamicoazijn
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • hartige taarten
  • Aardappelfrittata met balsamicoazijn