Aardappel-gehaktpannetje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Snijd de in vieren en was hem.
  2. Verwijder de stronk en snijd de kool in dunne repen.
  3. Pel en snipper de .
  4. Fruit de helft van de uisnippers in 1 eetlepel hete .
  5. Bak de 3-4 minuten mee.
  6. Breng op smaak met , en .
  7. Was de en snijd hem grof, op een beetje na.
  8. Verhit de in een pan.
  9. Rul het gehakt in de hete .
  10. Voeg de rest van de uisnippetrs toe en fruit ze glazig.
  11. Voeg de en de toe en bruineer ze.
  12. Breng op smaak met .
  13. Schil de , was ze en snijd of schaaf ze in dunne schijfjes.
  14. Verdeel de helft van de aardappelschijfjes in een ronde ingevette ovenschaal (ca. 28 cm doorsnede).
  15. Verdeel achtereenvolgens het gehakt, de en de rest van de aardappelschijfjes over de schotel.
  16. Roer de glad met wat .
  17. Meng de met de rest van de , de en het .
  18. Breng op smaak met en .
  19. Giet het mengsel over de ovenschotel.
  20. Smelt 1 eetlepel , meng de door de en verdeel het over de aardappelschijfjes.
  21. Snijd het spek in stukjes en strooi het erover.
  22. Bak de ovenschotel 40-50 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  23. Garneer met de rest van de .
25
25
25

Variaties op Aardappel-gehaktpannetje

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Aardappel-gehaktpannetje
VariatieAantalGang
Aardappel-gehaktpannetje1Hoofdgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • boter en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, melk, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
321 kcal
16%1926 kcal
Vetten
15 g.
21%90 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
25 g.
9%150 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardappel-gehaktpannetje