Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  2. Kook de aardappelblokjes in een pan met wat water en in ca. 8 minuten net gaar.
  3. Verdeel de in kleine roosjes.
  4. Schil de stronken van de en snijd ze in kleine stukjes.
  5. Doe de de laatste 3 minuten in de pan bij de .
  6. Giet ze af en laat ze goed uitlekken in een vergiet.
  7. Schep dit als dit goed is uitgelekt in een ingevette springvorm (24 cm).
  8. Bak de in een droge koekepan goudbruin en krokant.
  9. Voeg de ui met de toe en bak dit nog 2-3 minuten tot de ui begint te verkleuren.
  10. Haal de pan van het vuur.
  11. Klop de los en voeg de (ongeklopt), het spek-uimengsel, helft van de , en naar smaak toe.
  12. Schenk dit over de aardappelbroccolimengsel en strooi de rest van de erover.
  13. Bak de taart 30-40 minuten in de oven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Aardappel-broccoli ovenschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies
RESET

Ik heb ook kurkuma gebruikt ... nu ff afwachten want hij staat in de oven :-)
Yolanda 10 december 2015
Hij gaat de oven in! Enkel heb ik de spek vervangen door rul gebakken gehakt. Ben benieuwd!
Mireille 21 maart 2013
Lekker! Ik heb het recept iets aangepast door er stukjes kip (licht gebakken) aan toe te voegen. Dit komt zeker vaker op tafel.
Kir 4 februari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
452 kcal
22%1808 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
50 g.
19%200 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardappel-broccoli ovenschotel
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • ovenschotels
  • Aardappel-broccoli ovenschotel