Thaise curry

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snij de in blokjes, doe nu peper, zout en de BBQ rub op de blokjes naar smaak.
    Doe een scheutje in een boterhamzakje en doe de gekruide in het zakje.
  2. Knoop het zakje dicht en laat het een half uurtje intrekken en schud/kneed het een paar keer.

    Snij alle groenten (of koop een thais groentenpakket).
    Snij de verse .

    Breng alvast 2,5 liter water met 2,5 theelepel zout aan de kook.

    Doe wat in een wok/koekenpan.
    De olie op vol vermogen goed heet laten worden.

    De gemarineerde nu op vol vermogen een paar minuutjes lekker flink bakken naar eigen smaak/inzicht. (paar minuten).

    De groenten toevoegen en ± 5 minuten mee roerbakken.
  3. Nu de , de en de verse toevoegen en even lekker een paar minuten laten pruttelen.

    Ondertussen de ± 3 minuten flink koken.
  4. Na het afgieten de noedels terug in de warme pan met een klein scheutje arachideolie door roeren/schudden.

    De 2 pannen op tafel zetten en aanvallen maar :-)
25
25
25

Variaties op Thaise curry

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Thaise curry
VariatieAantalGang
Thaise currypasta1Sauzen en marinades
Thaise currysalade1Bijgerechten
Thaise curry1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • arachideolie is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
265 kcal
13%795 kcal
Vetten
6 g.
9%18 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%27 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Thaise curry