Allergie informatie: Tomatenchutney
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo rijpe tomaten of 2 blikjes tomatenblokjes
- 2 flinke uien, gesnipperd
- 5 centimeter gember, fijngesneden
- 2 knoflooktenen uit de pers
- 2 rode pepers, fijngesneden, zonder pitjes of gemalen peper
- 2 laurierblaadjes
- rozemarijn & tijm naar smaak
- 2 eetlepel balsamico of witte wijn azijn
- 150 gram bruine basterdsuiker
- Evt. 200 milliliter appelazijn
- 1 theelepel zout
- olijfolie puur
Meer Recepten
- Tomatenchutney (grote hoeveelheid)
Met tomaten, appels en appelazijn uit India
4 porties - 50 minuten
Sauzen en marinades - jaccor - Tama tar Chatni (tomatenchutney)
Met tomaten, chilipoeder en tamarinde extract uit India
4 porties - 40 minuten
Sauzen en marinades - jaccor - Perziken-tomatenchutney
Met perziken, tomaten en uien uit India
1 portie - 1 uur
Jam en marmelade - meinweg - Tomatenchutney
Met tomaten, sjalot en sambal oelek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - joli2004 - Courgette-tomatenchutney
Met courgettes, tomaten en spaanse peper uit Italie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - ma-griet
- Home
- Recept
- Wecken
- Tomatenchutney
- Allergieen informatie