Allergie informatie: Zalmtartaar met gerookte zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram verse zalm
- 0,5 citroen
- 1 takje peterselie
- 5 sprieten bieslook (plus extra)
- 2 kleine augurkjes
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 kleine sjalot, heel fijn gesnipperd
- 2 plakken gerookte zalm
- 2 eetlepel mayonaise
- 125 milliliter crème fraiche
- 2 theelepel mierikwortelcreme (potje)
- zout
- peper
- 1 eetlepel rode peperkorrels
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Zalmtartaar met gerookte zalm
- Allergieen informatie