Allergie informatie: Zoetzure vissoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo viskoppen en graten (vraag vooraf aan de visboer)
- 2 eetlepels tamarinde
- 1 kleine winterwortel
- 1 struik paksoi
- 2 lente uitjes
- 200 gram taugé
- 1 kleine rode Spaanse peper
- 500 gram visfilets
- Thaise vissaus
- zout
- versgemalen peper
- 2 eetlepels fijngesneden munt
- 3 eetlepels fijngesneden koriander
Meer Recepten
- Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - Kibbeling in zoetzure saus met rijst
Met kibbeling, paprikas en rijst uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer - Lekkerbekjes met zoetzure saus
Met lekkerbekjes, rode paprika en sjalotjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Kipspareribs met zoetzure saus
Met kipspareribs, honing en tomatenketchup uit Nederland
3 porties - 25 minuten
Gevogelte - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Zoetzure vissoep
- Allergieen informatie