Allergie informatie: Zalm voorgerecht met twee soorten zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel verse dille, fijngesneden
- 1 theelepel witte basterdsuiker
- 2 stukken Schotse zalmfilet (à 150 gram)
- 100 gram gerookte zalm, in reepjes
- 0,5 bakje ricotta (kaas, à 250 gram)
- 1 theelepel citroenschil, geraspt
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 limoen, in partjes
- Materialen:
- huishoudfolie
- grillpan
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Zalm voorgerecht met twee soorten zalm
- Allergieen informatie