Allergie informatie: Zalm op BBQ
Terug naar het receptIngrediënten
- zalmmoot (200 gram)
- ricotta (80 gram)
- zout
- peper
- oregano
- citroensap
- olijfolie
- cherrytomaatjes (6)
- aubergine
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Zalm op bbq
- Allergieen informatie