Allergie informatie: Thaise viskoekjes met komkommerdip
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 komkommer, zaadlijsten verwijderd
- 1 rode ui, fijn gesnipperd
- 4 eetlepel Thaise zoete chilisaus
- 2 eetlepel rijstazijn
- 2 eetlepel gezouten pinda’s
- 400 gram schelvis
- 0,5 bakje boemboe rode curry
- 1 eetlepel maizena
- 1 ei
- 1 zakje bosui (3 stuks), in ringetjes
- 100 milliliter arachideolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Thaise viskoekjes met komkommerdip
- Allergieen informatie