Allergie informatie: Soufflé van kippenlevertjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram verse kippenlevertjes
- 15 centiliter crème fraiche
- 15 centiliter melk
- 5 eieren
- 50 gram bloem
- 10 gram boter
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalotje
- 0,5 eetlepel gehakte peterselie
- 1 mespuntje nootmuskaat
- 2 tomaten
- zout
- peper
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Soufflé van kippenlevertjes
- Allergieen informatie