Allergie informatie: Lichte créme van brie met julienne van parmaham
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 liter groentebouillon
- 1 puntje brie (250 gram)
- 3 deciliter room
- 40 gram boter
- 2 takjes peterselie
- 4 plakjes parmaham
- peper en zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Lichte créme van brie met julienne van parmaham
- Allergieen informatie