Allergie informatie: Groene aspergesalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram groene asperges
- zout
- 200 gram peultjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 75 gram veldsla
- 2 eetlepels bieslook
- 3 eetlepels extra olijfolie
- 2 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels citroensap
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Groene aspergesalade
- Allergieen informatie