Gevulde pasteitjes met kippenragout

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Kook de soepkip gaar in bouillon. (zie mijn recept:
  2. heldere kippensoep van hele ) Het vlees moet heel goed loslaten van het bot.
  3. Haal de uit de bouillon en laat afkoelen tot handwarm.
  4. Verwijder eerst het vel en gooi dat weg.
  5. Haal zorgvuldig al het vlees van het bot en snijd het klein.
  6. Verhit de boter in een braadpan, maak de schoon, snijd ze klein en bak ze in de boter.
  7. Voeg de toe, het kippenvlees, de bouillonblokjes en eventueel 1 pollepel van de getrokken bouillon.
  8. Strooi royaal erbij en breng het geheel aan de kook.
  9. Temper het vuur en laat 15 min.
  10. doorkoken.
  11. Af en toe goed doorroeren om aanbakken te voorkomen.
  12. Als de ragout te dik is, kunt u nog wat of getrokken bouillon toevoegen.
  13. Breng op smaak met , en kerrie.
  14. Maak een papje van wat met koud water.
  15. Bind hiermee de ragout en laat nog 2 min.
  16. doorkoken.
  17. Verwarm de oven voor en bak de pasteitjes af volgens recept van de leverancier.
  18. Verwijder het dekseltje, leg een pasteitje op een voorverwarmd bord, vul met de ragout en drapeer royaal kippenragout er omheen.
  19. Leg tot slot het dekseltje erop.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
  • kippenbouillonblokjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en maizena
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gevulde pasteitjes met kippenragout heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Nog nooit een ragout recept gezien zonder bloem.
Katja 19 april 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
120 kcal
6%720 kcal
Vetten
10 g.
14%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde pasteitjes met kippenragout