Allergie informatie: Gefrituurde visschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kleine pijlinktvisjes
- 400 gram kleine visjes, geschikt om te frituren
- bloem
- frituurolie
- zout
- bijgerecht:
- 200 gram krulandijvie
- 200 gram ui
- suiker
- wijnazijn
- olijfolie
- zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Australische visschotel
Met brado, spitskool en tomaat uit Australie
4 porties - 1 uur
Stoofschotels - luigip - Carang Mas (Gefrituurde zoete aardappelen met palmsuiker)
Met zoete aardappels, palmsuiker en olie uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Groene gefrituurde chilipepers
Met groene chilipepers, zeezout en olie uit Spanje
4 porties - 10 minuten
Tapas - amuse
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Gefrituurde visschotel
- Allergieen informatie