Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gefrituurde garnalen met mie recept
Gefrituurde garnalen met mie recept

Gefrituurde garnalen met mie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie gedurende 1 minuut en dep het droog. De mie hoeft niet gaar te zijn. Pel de rauwe ontdooide garnalen, maar laat het staartje eraan zitten. Haal het darm kanaaltje eruit door de rug van de garnaal open te snijden. Verwarm de frituurolie tot 175 graden C. Haal de garanalen door de sesamzaadjes en wikkel er een miesliert om. Frituur het geheel tot de garnalen roze zijn en de mie krokant is. Dat duurt 2 a 3 minuten. Serveren met de chilisaus om in te dippen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gefrituurde garnalen met mie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven