Allergie informatie: Gebakken knolselderij met gehakt, tomaten, olijven en knoflook
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 schijf knolselderij per persoon (1 centimeter dik, mooi rond m.b.v. keukenring Ø ca. 7 cm)
- runder- of lamsgehakt
- 1 of 2 sjalotjes, gesnipperd
- 1 of 2 gedroogde tomaten
- wat groene olijven, gesnipperd
- 1 ei
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- peper
- zout
- gemalen komijn
- selderijzout
- andere (tuin)kruiden naar smaak
- feta, gekruimeld of 1 klein plakje gorgonzola per persoon
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland