Allergie informatie: Franse knoflooksoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hele bollen knoflook
- 1 eetlepel verse tijmblaadjes
- vers gemalen zeezout en zwarte peper
- 4 eetlepels olijfolie
- 25 gram bloem
- 1 volkoren stokbrood
- 50 gram geraspte gruyere
- 25 gram rucola
Meer Recepten
- Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, hamlappen en uien uit Nederland
4 porties - 5 uur
Soepen - dvi - Tomaten-knoflooksoep met agavesiroop
Met cherrytomaatjes, knoflook en agavesiroop uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Raw food - lucyvader - Gebakken Franse aardappeltjes
Met aardappelen, herbes des provence en ui uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Aardappelgerechten - beamantel - Franse zuurkoolschotel met lamsbout
Met lamsbout, zuurkool en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Vlees - toineke
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Franse knoflooksoep
- Allergieen informatie