Allergie informatie: Duivelse scampi
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram grote scampi (ongepelde), 16/20
- boter
- 1 eetlepel cognac
- 4 eetlepels ketjup (tomaten) of meer afhankelijk van de perssmaak
- 250 gram room
- 1 eetlepel currypoeder
- peper en zout
Meer Recepten
- Scampi's in kokosnootsaus
Met scampi's, kokosmelk en rode chilipepers uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Scampi piri piri
Met gamba's, rode peper, preo uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Voorgerechten - lekker_koken - Pasta met scampi
Met capellini, scampis en tomaten uit Italie
4 porties - 15 minuten
Pastagerechten - Denisa - Scampi's in kokosmelk
Met scampi's, kokosmelk en saffraan uit Belgie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - pikenik69 - Foie gras als voorgerecht
Met foie gras, scampi en tomaten uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Koud - anitavanosselaer
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Duivelse scampi
- Allergieen informatie