Allergie informatie: Canederli met spinazie en kaas in boter-saliesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram stevig oud brood
- 2 deciliter melk
- 80 gram boekweitmeel
- 150 gram gekookte spinazie, grofgesneden
- 150 gram geraspte Fontina kaas
- 1 handjevol geraspte Parmezaanse kaas
- 1 ui, in kleine stukjes gesneden
- boter
- 1 ei
- nootmuskaat
- salieblaadjes
- zout
- zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Canederli met spinazie en kaas in boter-saliesaus
- Allergieen informatie