Allergie informatie: Tomaten gevuld met tonijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 grote ronde rijpe stevige tomaten
- zout
- 2 blikjes Italiaanse tonijn op olijfolie (à 200 gram), uitgelekt
- mayonaise
- 8 eetlepels plantaardige olie
- 2 eetlepels citroensap
- 4 theelepels Engelse of Dijonmosterd
- 1,5 eetlepel kappertjes
- Garnering:
- plakjes olijf
- reepjes rode of gele paprika
- piepkleine kappertjes
- paar blaadjes peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Tomaten gevuld met tonijn
- Allergieen informatie