Allergie informatie: Speciale Japanse runderentrecote met rettichsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 hele runderentrecote (400 gram)
- 1 rettich
- 1 bos tsai soy (Chinese bieslook)
- daikon cress
- 2 deciliter sojasaus
- 2 deciliter mirin (Japanse kookwijn)
- 2 deciliter rijstazijn
- marinade entrecote:
- 1 sjalot (schoon)
- 0,5 limoen
- 0,5 knoflook
- 0,25 rode peper
- 2 deciliter witte wijn
- 2 deciliter sojasaus
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Speciale japanse runderentrecote met rettichsalade
- Allergieen informatie