Allergie informatie: Spaghetti met salie en boter
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram verse spaghetti (zie koelvak)
- zout
- 2 eetlepels boter
- 75-100 gram droog broodkruim
- 1,5 eetlepel olijfolie
- 2 tenen knoflook
- klein bosje salie, alleen de blaadjes.
- zeezout
- peper
- 75 gram vers geraspte (Parmezaanse) kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Spaghetti met salie en boter
- Allergieen informatie