Allergie informatie: Zuid-Franse vissoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram kabeljauwfilet, in blokjes
- 150 gram fruit de mer
- 1 grote aardappel, in blokjes
- 1/2 liter (blikje) tomatenblokjes
- 1 klein gesnipperd uitje
- 1 teentje knoflook
- 1 visbouillontablet
- scheutje olie
- scheutje witte wijn
Meer Recepten
- Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, hamlappen en uien uit Nederland
4 porties - 5 uur
Soepen - dvi - Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Gebakken Franse aardappeltjes
Met aardappelen, herbes des provence en ui uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Aardappelgerechten - beamantel - Zuid-Afrikaanse Bobotie a la Willemieke
Met rundergehakt, lichtzure appel en chicken tonight kerrie uit Zuid-afrika
2 porties - 20 minuten
Stoofschotels - willemieke1985
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Zuid-franse vissoep
- Allergieen informatie