Allergie informatie: Vissoep met venkel, mosselen en garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 zakje saffraan
- 500 gram visbouillon
- 1 prei
- 1 ui
- 2 blikjes tomatenblokjes
- 1 eetlepel suiker
- 2 stengels bleekselderij
- 0,5 kleine venkel
- 500 gram mosselen
- 500 gram stevige vis
- 200 garnalen
- peterselie
- zout en peper
- 3 tenen knoflook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Vissoep met venkel, mosselen en garnalen
- Allergieen informatie