Allergie informatie: Vis soep
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 ons kabeljauwfilet
- 2 ons garnalen
- 1 pakje tomatencremesoep
- 1 potje visfond
- 1 potje creme fraiche
- een beetje witte wijn (naar smaak)
- evt. visbouillonblokje
- peterselie
- peper en zout
- als garnering een lepel geklopte room
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee - Champignons-tauge soep
Met champignonsoep, tauge en ham uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Soepen - avdwijngaard - Vis allerlei
Met garnalen, rode zalm en gerookte zalm uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Koud - harwoon
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Vis soep
- Allergieen informatie