Allergie informatie: Venkelsoep
Terug naar het receptIngrediënten
- kleine venkelknol (ca. 300 gram)
- 70 gram sjalot
- 80 gram aardappel
- 500 milliliter groentebouillon
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel dilletopjes
- 2 eetlepels room
- 1 eetlepel olijfolie
- karwijzaad (kummel)
- peper
- zout
Meer Recepten
- Venkelsoep met gegrilde portobello
Met venkel, portobello en knoflook uit Italie
8 porties - 45 minuten
Soepen - lekker_koken - Prei venkelsoep
Met prei, venkel, ui uit Belgie
6 porties - 40 minuten
Soepen - felix - Venkelsoep met Hollandse garnalen
Met venkelknollen, bouillon en garnalen uit Italie
4 porties - 25 minuten
Soepen - Jurie
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Venkelsoep
- Allergieen informatie