Allergie informatie: Tomatensoep met creme fraiche, knoflook en dille
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo tomaten
- 6 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 liter runderbouillon van 1 tablet
- 2 eetlepels dille
- 1/88 liter creme fraiche
- zout
- 1 eetlepel peterselie
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Tomatensoep met creme fraiche, knoflook en dille
- Allergieen informatie