Allergie informatie: Toemis Polleng
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram erwtjes
- 100 gram garnalen
- 1/2 stuks fijngesneden ui
- 2,5 deciliter santen
- 1/2 liter water
- 1/2 theelepel trassi
- 1 theelepel zout
- 1 eetlepel assemwater
- 1 theelepel laos
Meer Recepten
- Toemis Ikan Merah (gepocheerde rode ponen in rode saus)
Met rode poon, groene rawits en rode ui uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Toemis kacang panjang (kouseband met garnalen)
Met kouseband, garnalen en laos uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Sajoer Toemis Taugeh
Met garnalen, taugeh en santen uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Toemis Koebis
Met groene kool, spaanse peper en trassi uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - 34533 - Nasi Goeri Speciaal
Met rijst, kool, boontjes uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Rijstgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Toemis polleng
- Allergieen informatie