Allergie informatie: Thaise Kip-kokossoep met oesterzwammen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 groene Spaanse peper
- 1 stengel citroengras (sereh)
- 3 djeroek-poeroetblaadjes
- 200 gram kipfilet
- 200 gram oesterzwammen
- 1 eetlepel olie
- 2 eetlepels fijngesnipperde gemberwortel
- 4 deciliter kokosmelk
- 1 kippenbouillontablet
- 2 eetlepels vissaus (nampla)
- 1 theelepel sambal oelek
- 3 eetlepels gesnipperde koriander
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Thaise kip-kokossoep met oesterzwammen
- Allergieen informatie